Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kita tidak mampu melihat Allah dengan mata kasar kita tapi lihatlah Allah dengan mata hati kita. Allah 'hadir' dalam setiap hati dan jiwa hamba-hamba yang mengharapkan keredhaanNya. Allah bersama di setiap langkah, di setiap nafas hamba-hamba yang mengharapkan cinta dariNya. Maka 'bawalah' Allah dalam setiap urusan kita.

[Ramadhan] 50 Hari lagi

Lama kan xupdate? maaaaalas sangat. buat kerja pun malas, ape tah lagi nak menaip entry. (dasar budak Malas!). Actually nk update pasal pergi bangi weekend lepas. tapi tulah, dasar budak malas. heeee

Countdown Ramadhan- 50 Days Ago!!!! Cant wait!!!!
Harap-harap Ramadhan ni jadi Ramadhan the best in my life. Tak sabar nak bersahur, berbuka, solat terawikh, solat berjemaah, bertadarus, berqiamullail dgn sayang2 Kak Iza & Kak Cah at our new home. New environment. Really Cant wait. So I should be prepared early for Ramadhan Al Kareem.


Alhamdulillah...setiap Isnin dan khamis dah amalkan puasa sunat, even cuaca skrg sangat panas, dengan kerja banyak, turun naik production, ku gagahi juga, Kalau umat Islam dulu boleh berperang kat tengah padang pasir dalam Ramadhan lagi, takkan kita xboleh kan? (tapi petang 2 memang aku jadi lembik...)

Makan sederhana tu belum boleh lagi, aduhai..sekarang sangat kuat melantak- even poket dah kempis. -_-"

InsyaAllah sehari mesti baca Al-quran at least satu page- kalau xsempat sangat sebab sekarang OT sampai lewat malam, baca satu surah lazim sambil2 tunggu enjin panas setiap pagi.

InsyaAllah...Semoga Allah permudahkan, dan beri umur yang panjang utk kita supaya dapat rasai nikmatnya bulan Ramadhan nanti. ^_^ Kuatkan tekad ye kawan2!!!

p/s: Next month dah kena present pasal progress ISO kat depan bos2 semua. Ketaq!!!!

Comments
One Response to “[Ramadhan] 50 Hari lagi”
  1. Chaiyokkkkkkkkk ijaaaaaa!!!!!

Leave A Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...